Magjia e Rugovës - Bota Sot
E enjte, 24 shtator 2020
  • Magjia e Rugovës

    Bjeshkët e Rugovës janë një atraksion që tërheqin shumë vizitorë. E në këtë imazh të realizuar dhe publikuar nga Hiking Njeri, shihen bjeshkët e Hajlës në Rugovë, që duken për mrekulli./BS/