Selfie e astronautit - Bota Sot
E enjte, 24 shtator 2020
  • Selfie e astronautit

    Astronauti i Nasa Bob Behnken ka marrë një selfie. Pas dy muajsh në Stacionin Ndërkombëtar Hapësinor, Behken dhe shoku i tij, astronaut Doug Hurley po planifikojnë të kthehen në shtëpi. Dueti do t'i japin fund misionit të parë më 2 gusht./Fotografia: Nasa Handout/EPA/Bota sot