E hënë, 19 prill 2021
  • Ikja e lepurit

    Jamul, SHBA- Një lepur kalon rrugën me një flakë zjarresh në sfond në Kaliforni. Një zarr në Luginën Japatul ka degur 1.600 hektarë brenda natës dhe 10 struktura janë shkatërruar, thonë zjarrëfikësit.Fotografia: Sandy Huffaker/AFP/Getty Images/Bota sot