E premte, 30 tetor 2020
  • Bjeshkët e Rusolisë

    Bjeshkët e Rusolisë janë një tjetër bukuri e rrallë natyrore shqiptare, që të hapin sytë dhe mendjen, gjatë vizitës atje. Si në dimër ashtu edhe në stinën e verës, ato kanë bukurinë e vetë. E kësaj radhe edhe bagëtitë e veqantë të kësaj zone, padyshim i kanë shtuar bukurinë./Arsë Kryeziu/Bota sot