E premte, 30 tetor 2020
  • Panoramë nga Brezovica

    Natyra e Kosovës është e mahnitshme. E vetëm pak nga kjo bukuri është paraqitur në këtë imazh, në Brezovicë, derisa perëndon dielli. Fotografia është realizuar dhe publikuar në Facebook nga Hiking Njeri./BS/