E premte, 30 tetor 2020
  • Shtegu i ngjyrave

    Shtegu i ngjyrave, një prej shtigjeve më të bukura të maleve të Sharrit! Fotografia e realizuar nga Granit Temaj dhe e publikuar tek Image of Kosovo./BS