E premte, 30 tetor 2020
  • Shpella e Kusarit

    Kusar është një vendbanim në komunën e Gjakovës. Fshati është i ndarë në dy pjesë: Kusari i Epërm dhe Kusari i Poshtëm. Këto pamje mahnitëse nga kjo shpellë na sjellë fotografi i njohur Bujar Gashi. /BS/