E premte, 30 tetor 2020
  • Tufa e flamingove

    Flamingot më të mëdha dhe më të vogla pushojnë dhe ushqehen në ujërat e cekëta të një pellgu të vogël në Tanzani. Flamingot më të gjatë kanë gjyrë më të zbehtë, derisa flamingot më të shkurtëra kanë ngjyrë më të errët./EIJI ITOYAMA, NATIONAL GEOGRAPHIC YOUR SHOT/BOTA SOT