E martë, 24 nëntor 2020
  • Brod-i, "vishet" me ngjyrat e vjeshtës

    Kësaj radhe grupi i HiKingNjeri ka sjellur disa pamje nga maja e Gjini Begut 2610m, Brod, Dragash. Pamjet sjellin sezonën e vjeshtës, ku bari dhe natyra në përgjithësi është ‘veshur’ me ngjyrat e vjeshtës./Bota sot