E martë, 24 nëntor 2020
  • Strellci!

    Ditë më parë grupi i HikingNjeri ka vizituar Strellcin(2377M). Pamjet nga Strellci janë mahitëse dhe një zonë meritore turistike për qytetarët. Ta shijojmë edhe këtë bukuri të natyrës së Kosovës./Bota sot