E martë, 24 nëntor 2020
  • Vjeshta në Pejë

    Peja njihet si qytet i lashtë që nga koha Ilire. Ky qytet shtrihet rreth koordinantav gjeografike: 42° 39 V dhe 20° 18 L. Karakteristikë e saj është Çarshi-Xhamia e ndërtuar rreth viteve 1600 - 1700 si dhe Kulla e Haxhi Zekës. Pamje nga vjeshta në Pejë na sjell fotografi i njohur Bujar Gashi. /BS/