E hënë, 30 nëntor 2020
  • Liqeni i Batllavës

    Liqeni i Batllavës është një liqe i cili ndodhet në territorin e komunës së Podujevës. Liqeni i Batllavës është i thellë maksimum 48 metra. Ky liqen ka një pamje të mahnitshme dhe panoramike, e cila është e përshtatshme për fotografët dhe sesionet fotografike. Pamjet e bukura nga ky liqen, i sjell fotografi i njohur Bujar Gashi. /BS/