E mërkurë, 27 janar 2021
  • Sheshet e Prishtinës

    Një pamje nga lart, në stinën e vjeshtës është paraqitur në këtë imazh, të realizuar nga fotografi Fitim Sopjani. Fotografia është realizuar nga sheshi Zahir Pajazati, që përfshin edhe sheshin Nënë Tereza, derisa shihen shumë pak njerëz dhe mjegulla që ka mbuluar qytetin. në sy bie edhe fotografia e presidentit historik, Ibrahim Rugova, që gjendet në këtë shesh./BS/