E enjte, 25 shkurt 2021
  • Mjegulla mbi Kamenicë

    Mjegulla mbulon fshatrat dhe qytetin e Kamenicës. Fotografia e realizuar nga Arian Mavriqi, e publikuar tek Image of Kosovo./BS