E enjte, 25 shkurt 2021
  • Pa një këmbë

    Idlib, në Siri

    Gjashtë vjeqarja Esra Salih, e cila u arratis nga sulmet e Shtetit Islamik dhe humbi këmbën e majtë në një sulm nga forcat siriane.

    Esra duket sikur një fëmijë i vuajtur në këtë foto.

    Fotografia: Anadou Agency/Getty