E diel, 28 shkurt 2021
  • Podujeva në të zezë dhe të bardhë!

    Podujeva dikur qytezë e vjetër e pjesës së Llapit, në ditët e lirisë po shndërrohet në një qytet të bukur e qendër me rëndësi ekonomike, arsimore, tregtare, turistike, politike, kulturore, sportive, joshëse për llapjanët dhe të tjerët. Këtë foto në të zezë dhe të bardhë, nga Podujeva na sjell fotografi i njohur Bujar Gashi. /BS/