E enjte, 04 mars 2021
  • Magji nga Rugova

    Bardhësia e borës e ka bërë të magjishme Rugovën në këto ditë dimri. E tillë duket edhe kjo pamje, që të gjithë ata që e duan borën do të donin të ishin atje. Një shtëpizë e mbuluar me borë dhe përreth vetëm bardhësi, ndërsa flluskat bien ngadalë. Fotografia është publikuar në rrjete sociale./BS/