E martë, 13 prill 2021
  • Pamje mahnitëse nga Prevalla e mbuluar me borë

    Prevalla është qendër skijimi dhe fshat turistik, 28 km larg Prizrenit dhe rreth 12 km larg Brezovicës. Prevalla është një destinacion popullor për alpinistët dhe skiatorët. Këto pamje mahnitëse nga kjo pjesë e bukur e Kosovës, na i sjell fotografi i mirënjohur, Bujar Gashi. /BS/