E enjte, 04 mars 2021
  • Bora zbukuron Pejën

    Peja dhe bora - kombinim i bukur. Bora e rënë ka zbukuruar qytetin e Pejës. Kryetari i kësaj komune, Gazmend Muhaxheri, ka publikuar fotografi nga qyteti, që tregojnë se si duket në dimër. "Reshje të pakta të borës, mirëpo që e zbukuruan qytetin", ka shkruar ai në Facebook./BS/