E enjte, 04 mars 2021
  • Liqeni i Badovcit i mbuluar nga bora

    Liqeni i Badovcit është një liqe i cili ndodhet 2 km larg vendbanimeve si janë Hajvalia dhe Graçanica dhe 5 km larg Prishtinës. Ky Liqe është rezervuar artificial. Është një prej akumulimeve kryesore në Kosovë për përdorimin e ujit të pijshëm dhe i cili furnizon Prishtinën dhe rrethinën e saj me ujë. Këtë pamje të bukur nga ky liqen, na e sjell fotografi Bujar Gashi, i njohur në tërë Kosovën./B.S/