E premte, 05 mars 2021
  • Dimri në fshat

    Sezona e dimrit tani e ka treguar ‘veten’ në Kosovë. Tani ka arritur acari i ftohtë i dimrit. Ndonëse në zonat urbane ka pak reshje të borës kohë pas kohe, në fshatrat malore sasia e borës është më e dendur dhe i ka dhënë hijeshinë e vetë.

    Këto pamje janë kapur nga një fshat i Podujevës që duket se është mbuluar tërësisht nga bora e bardhë./Bota sot