E enjte, 04 mars 2021
  • Perëndimi magjik

    Fotografi të perëndimi të diellit në Kamenicë ka sjellë fotografi Arian Mavriqi. Aty shihen një peizazh me borë dhe qielli që i shton magjinë. “Para pak çasteve në Tugjec, Komuna e Kamenicës”, ka shkruar Mavriqi në Facebook./BS/