E enjte, 04 mars 2021
  • Betimi i presidentit Joe Biden

    Demokrati Joe Biden bëri betimin e presidentit të Shteteve të Bashkuara. “Betohem solemnisht se do ta përmbush me besnikëri detyrën time si president i Shteteve të Bashkuara dhe se do ta ruaj dhe mbroj më së miri Kushtetutën e Shteteve të Bashkuara. Me ndihmo, Zot”, tha Biden, teksa u betua para gjykatësit të Gjykatës Supreme, John Roberts./BS