E diel, 28 shkurt 2021
  • Magji nga Rugova

    Fotografja Arta Muqa ka sjellë fotografi të mahnitshme nga Rugova. Në këtë imazh që duket i magjishëm, shihet bora e bardhë dhe dritat që e bëjnë edhe më të bukur ambientin. Fotografinë e ka publikuar në Facebook./BS/