E shtunë, 17 prill 2021
  • Ҫifti 90 vjeҫar shtynë martesën, por u vaksionuan bashkë

    Geoff Holland 90 vjeqar dhe Jenny Holland 86 vjeqar kanë marr injeksionet e tyre të vaksinës AstraZeneca në një lokal  në Ëickes në Nottinghamshire, që po përdoret si qendër vaksinimi për Covid.

    Qifti që u takuan në në kompleks strehimi, duhej të martoheshin në prilli e kaluar, por e shtynë dasmën e tyre dy herë për shkak të izolimit. Ata përfundimisht mbajtën ceremoninë e martesës në muajin gusht./Bota sot