E martë, 13 prill 2021
  • Gjeraqina e Shkurtës, Kamenicë

    Fotografi i njohur Arian Mavriqi njihet për fotot që sjell nga bota e egër. Së fundmi ai ka realizuar një foto të mrekullueshme të Gjeraqinës së Shkurtës gjatë fluturimit. Foton e ka realizuar në komunën e Kamenicës dhe e ka publikuar në llogarinë e tij në Facebook./BS/