E shtunë, 17 prill 2021
  • Perëndim dielli në Prevallë

    Grupi i ‘Hikingnjeri’ para pak ditësh kanë vizituar Sharrin e Prevallës, duke sjellë disa pamje nga kjo zonë.

    “Ishte një ditë e bukur në Sharrin e Prevallës ku të gjithë pjesëmarrësit u ndanë të kënaqur me pamje dhe atmosferë”, thuhet në përshkrimin e këtyre fotove./Bota sot