E martë, 11 maj 2021
  • Gjirokastra nga lart

    Qyteti i Gjirokastrës përpos i bukur, ka dhe histori të mëdha mbi supe. Një pamje të tij nga lart, e ka publikuar fotografi Meriton Dajakaj. Gjirokastra po ashtu është në listën e UNESCO-s për trashëgimi kulturore./BS/