E enjte, 06 maj 2021
  • Gjakova nga lartësia

    Një foto nga lart me pamje nga lagjja Gecë, dhe poashtu parku më i madhë në Gjakovë. Kjo foto e qytetit të bukur të Gjakovës është publikuar në rrjetet sociale./Bota sot