E martë, 11 maj 2021
  • Kjo bukuri mahnitëse ndodhet në Kosovë

    Një pamje nga Maja e Kurores në Pashtrikë të Gjakovës e ka sjellë qytetari Valon Nue në Facebook. Kjo zonë e mbuluar nga dhe akulli ka marrë pamjen e shndritshme, që ka marrë shumë vëmendje në rrjetet sociale./Bota sot