E premte, 14 maj 2021
  • "Muri kujtesës"

    Përball “Mozaikut të nënës shqiptare Sherife Luta". "Muri kujtesës" në të cilin gjendet mozaiku i punuar nga Fatos Kabashi, është përuruar të shtunën e javës që lamë pas. Prania e protagonisteve të mozaikut, Sherife Lutës dhe vajzës së saj Besianës e bëjnë edhe më drithërues dëshminë e këtij monumenti.

    Nderim për shpirtin e nënës!