E martë, 15 qershor 2021
  • Valbona e mahnitshme

    Një fotografi nga Valbona, mes pranverës dhe dimrit, e ka sjell fotografi Meriton Dajakaj. Në këtë imazh shihen bjeshkët e thepisura të mbuluara ende me borë, derisa listat kanë marrë ngjyrat e pranverës. Fotografinë e ka publikuar në llogarinë e tij në Facebook./BS/