E martë, 15 qershor 2021
  • Sezoni i kajakut

    Klubet e kajakut “Lumbardhi” nga Prizreni, "Zona" nga Prishtina, SuperXplorers dhe Be in Kosovo dje hapën sezonin e kajakut me aktivitetin “Lundro dhe Pastro në Badovc”. Liqeni i Badovcit, përveç se pasuri e Kosovës, është ndër burimet kryesore për përdorimin e ujit të pijshëm. Fotografia e publikuar nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit./BS