E hënë, 02 gusht 2021
  • Ylberi mbi Prishtinë

    Ylberi shumëngjyrësh ka treguar madhështinë e natyrës. Ditë më parë, pas shiut në Prishtinë, një ylber doli dhe e bëri pamjen të magjishme. Këtë moment e ka kapur fotografi Meriton Dajakaj, i cili realizoi fotografinë në Gërmi./BS/