E martë, 03 gusht 2021
  • Dita e paqes

    Ceremonia qendrore e shënimit të 22- vjetorit të çlirimit të Kosovës, në fshatin Poklek të Drenasit. Aty morën pjesë krerë institucionesh, ambasadorë e përfaqësueses diplomatik, ministra të Qeverisë së Kosovës si dhe familjarë të viktimave. Fotografia e publikuar nga Zyra e kryeministrit./BS