E martë, 03 gusht 2021
  • Hero i vërtetë!

    Respekt maksimal për Simon Kjær.

    U sigurua që Erikseni të mos gëlltiste gjuhën kur ishte pa ndjenja, u sigurua që ai të ishte në pozicionin e duhur, bëri që skuadra ta rrethonte Eriksenin në mënyrë që mediat të mos vazhdonin ta filmonin dhe në fund siguroi që familjarët e tij të jenë në dijeni me atë që po ndodhte.

    Hero i vërtetë!