E vetme në brigjet e Alaskës - Bota Sot
E martë, 11 gusht 2020
  • E vetme në brigjet e Alaskës

    Kapja e këtij momenti të një balene që shkel brigjet e Alaskës është një kujtim i veçantë për fotografin e Your Shot Eric Esterle. "Rrethuar nga heshtja, unë mund të dëgjoja që balena thërret mbi sipërfaqen," kujton ai. "Unë jam i privilegjuar dhe mirënjohës." Fotoja është publikuar tek Nacional Geographic./BS/