Tufë zogjësh - Bota Sot
E enjte, 06 gusht 2020
  • Tufë zogjësh

    Një tufë zogjësh mblidhen në një degë pemësh në Wuyuan, në Jiangxi të Kinës. Zogjtë e vegjël janë vetëm 6-8 inc në madhësi dhe ushqehen në çdo gjë nga insektet deri tek brejtësitë e vegjël në shtëpitë e tyre pyjore./BS