'Vala' e dimrit - Bota Sot
E shtunë, 08 gusht 2020
  • 'Vala' e dimrit

    Valët e dimrit rrëzohen kundër një fari dritë afër Portos në Portugali. Fotografi Eduardo Teixeira de Sousa jeton atje afër dhe ai e dite se cilën fotografi dëshironte ta merrte atë ditë. "Isha në një pozitë të ndërlikuar pasi nuk mund të dilja më tej pa hyrë në zonën e rrezikut", kujton ai. "Mua më duhej të rrija në gishta derisa erdhi ajo - por e dija se do të vinte"./BS