E imja, jo e jotja - Bota Sot
E martë, 11 gusht 2020
  • E imja, jo e jotja

    Një çakall frikëson një zog gjatë një dimri të ashpër bullgar. Sipas fotografit të Your Shot Sergej Zlatkov, çakalli kishte qenë duke pritur afër një kafshe të ngordhur dhe nuk donte të ndante me dikë. Fotografia është publikuar tek Nacional Geographic./BS/