Qyteti i stuhishëm - Bota Sot
E mërkurë, 23 tetor 2019
  • Qyteti i stuhishëm

    "Kam kapur këtë imazh të një stuhie duke ikur nga qyteti i Manhattan", thotë fotografi Austin Paz. "Unë qëndrova në anën e pasme të barkës dhe vazhdova realizimin e fotografive të tjera derisa e kapa atë. Pas 30 fotografive, isha me fat që kapa këtë foto me një rrufe prapa këtij horizonti të famshëm"./BS