Instikti i nënës - Bota Sot
E hënë, 21 tetor 2019
  • Instikti i nënës

    Një luaneshë ka shpëtuar të vegjëlit e saj në Botsvanë. "Një kec mezi mundi të notonte dhe tjetri nuk mundte fare, kështu që ajo e mbajti atë me gojën e saj derisa kalonte ujin", thotë fotografja Connie Boëen. "Ne kishim frikë nga amësia dhe toleranca e saj"./BS