Qilim lulesh - Bota Sot
E hënë, 21 tetor 2019
  • Qilim lulesh

    Një qilim i bërë prej 1,800 metrash (19,375 sq ft) nga më shumë se 500,000 lule të llojit dahlias dhe begonias është shfaqur në Grand Place, Bruksel të Belgjikës. Ngjarja dyvjeçare këtë vit i kushtohet Guanajuato, një rajon meksikan me një kulturë të pasur me lule. Fotografia është relizuar nga Yves Herman / Reuters./BS