Gardhi i kufirit - Bota Sot
E mërkurë, 23 tetor 2019
  • Gardhi i kufirit

    Gardhi kufitar që shtrihet në oqeanin Paqësor ndan SHBA-të, në të majtë dhe Meksikën. Fotografia është realizuar nga Guillermo Arias / AFP / Getty Images./BS