Lufta e egër - Bota Sot
E mërkurë, 23 tetor 2019
  • Lufta e egër

    Dy kuaj Camargue luftojnë për dominimin në jug të Francës. Raca është autoktone në Francën jugore dhe më pak se 200 janë regjistruar zyrtarisht sot. Foto është publikuar nga nationalgeographic./BS