Fabrika e shpuzës dhe dyshekëve Comodita, pjesëmarrëse në panairin ndërkombëtar të mobiljeve dhe interierit IMM Cologne në Gjermani - Bota Sot
E martë, 22 tetor 2019
1 / 5