Kur “çmenden” arkitektët - Bota Sot
E mërkurë, 23 tetor 2019
  • Kur “çmenden” arkitektët

    Shumica e profileve të Instagramit janë të mbushura me foto që tregojnë gjëra të bukura, por një belg ka zgjedhur që të tregojë në fakt shtëpitë më të shëmtuara në Belgjikë.

    “Ugly Belgian Houses” përmban mbi 1400 foto të shtëpive me një pamje që është pak t’i thuash e çuditshme.

    Mënyra e ndërtimit të shtëpive varion shumë pasi në Belgjikë ligji është liberal kur vjen puna te ndërtimi i shtëpive.

    Hannes Coudenys, personi që poston këto foto, thotë se merr shumë ankesa nga bashkatdhetarët e tij: “90% e belgëve janë të mërzitur me mua. Më vijnë shumë ankesa dhe ofendime”.

2 / 10