Madhështia e të qenit nënë - Bota Sot
E martë, 25 qershor 2019
  • Madhështia e të qenit nënë

    Të jesh nënë është ndienja më e papershkrueshme në jetë. Fëmija yt të ngroh shpirtin sa herë që e shikon, të bën të lumtur me vet prezencën e tij, është kaq madhështore, kaq emocionuese, është gjëja më e bukur dhe më e vështirë që ke bërë në jetë.

    Sigurisht se pjesë e kësaj madhështie është edhe gji dhënja, të dish që fëmija yt pos barkut vazhdon të jetë i lidhur me ty shumë.

    Përmes fotografive të mëposhtme  mund të shihni magjinë dhe lidhjen e nënave me femijët e tyre përmes të ushqyerit me gji.

1 / 10