Pamjet e magjepsëse të natyrës që u kapen në momentin e duhur - Bota Sot
E martë, 18 qershor 2019
  • Pamjet e magjepsëse të natyrës që u kapen në momentin e duhur

    Është e pamohueshme se natyra ka një mënyrë për të na habitur gjithmonë.

    Por, pak prej nesh janë me fat për të qenë në vendin e duhur dhe kohën e duhur, për të kapur pamje të mrekullueshme të fenomeneve natyrore.

1 / 8