Gjërat më të çmendura që kanë bërë turistët - Bota Sot
E hënë, 10 gusht 2020
  • Gjërat më të çmendura që kanë bërë turistët

    Ne të gjithë i duam llojet e ndryshme të turizmit, dhe ndërsa disa prej nesh preferojnë bregdetin, të tjerët shpenzojnë kohën e tyre për të zbuluar muzetë lokale.

    Por ka disa njerëz që thjesht nuk mund të imagjinojnë pushimet e tyre pa testuar guximin e tyre.

    Nëse jeni një nga të ashtuquajturat djaj të guximshëm, duke ecur në një dërrasë të ngushtë në male ose duke u larguar nga një helikopter drejt në zemër të një vullkani aktiv mund të jetë vetëm ajo që ju nevojitet për një pushim të përsosur.

1 / 10